Sel nädalavahetusel toimuv Sweet Spot Festival toob kaasa mõningase liikluskorralduse muudatuse Põhja-Tallinnas

Sweet Spot Festival
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andres Raudjalg

Juba sel nädalavahetusel, 27. ja 28. juulil toimub Kultuurikatla pargis Sweet Spot Festival. Seoses mastaapse sündmusega on oodata ka mõningaid liikluskorralduse muudatusi Põhja-Tallinnas. Festivali korraldaja soovitab võimalusel neil päevil Põhja-Tallinnas autoga liiklemist vältida.

Põhja-Tallinnas on seoses Sweet Spot Festivaliga selle nädala lõpus, neljapäevast pühapäevani (26.-29.07) oodata mõningaid ümberkorraldusi. Nendel päevadel (varahommikust varahommikuni) on suletud Kalasadam ning Kursi ja Rombi tänavad. Buss nr 73 on ajutiselt suunatud ümber Linnahalli, mõlema sõidusuuna peatused asuvad Sadama tänava alguses ning on vastavalt tähistatud. Samuti on piirkonnas mõned ümbersõidud, mis on vastavalt tähistatud.

Eelkõige soovitab korraldusmeeskond festivalile saabuda jalgsi, rattaga (olemas on valvega jalgrattaparkla) või trammiga. Trammid liiguvad regulaarse graafiku järgi ning kuna festivali põhiprogramm lõppeb kell 23.00, saab ka pärast festivali ühistranspordi teenust kasutada. 

Foto: Promofoto

Põhja-Tallinna linnaosa vanem Raimond Kaljulaid sõnab: “Palun Põhja-Tallinna linnaosa elanikele nimel kõigil festivali külastajatel kasutada üritusele tulemiseks ühistransporti või tulla jala. Kui siiski on plaan tulla autoga, siis palun mitte püüda parkida oma autot Kalamaja tänavatel asumi kitsastele tänavatele. Soovin kõigile head festivali, tegemist on huvitava kontseptsiooni ja esinejate programmiga sündmusega.”

Täpsem info liikluskorralduse kohta on nähtav festivali kodulehel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles