Anna Pärnoja: minu esimene vinüül oli Roisin Murphy sooloalbum (1)

Sweet Spot Festival
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Pärnoja Jazzkaarel
Anna Pärnoja Jazzkaarel Foto: Rene Jakobson

Lauljatar Anna Pärnoja fännab Roisin Murphyt ning ootab teda koduhoovi esinema. Kontsert saab teoks juba 28. juulil Sweet Spot Festivali raames.

"Roisin Murphy on mu suur lemmik olnud alates Moloko aegadest. Minu plaadikogu esimeseks vinüüliks oli 2005. aastal ilmunud Roisini esimene sooloalbum “Ruby Blue”. Vinüülimängijat mul siis küll veel polnud. Ma tõesti olen olnud Roisini tulihingeline fänn juba väga pikalt!" rõõmustab Anna. "Kahjuks ei ole mul teda varem live’s näha õnnestunud aga nüüd saab see siis lõpuks koduhoovis teoks! Elevus oli ikka väga suur, kui seda uudist lugesin. Roisini juures paelub mind väga tema kunstniku-natuur - tema kostüümid ja lavaline olek on alati tema muusika edasiarenduseks. Äge sisu, äge vorm! Roisin on üks coolimaid naisi, keda tean!"

"Väga ootan ka Little Dragoni, Jose Gonzalese ja 5’Nizza etteasteid. Ilmselge, et tuleb üks eriliselt äge festival!" lisab ta.

Roisin Murphy avaldas vaid paar päeva tagasi ka uhiuue muusikavideo loole "All My Dreams". Video režissööriks oli naine ise.

Sweet Spot Festival toimub 27. ja 28. juulil Tallinnas, Kultuurikatla pargis. Esinevad Roisin Murphy, London Grammar, Ewert and The Two Dragons, Mew, Jose Gonzalez, 5'Nizza, Trad.Attack! ja paljud teised. Esinejatenimekiri täieneb juba homme! Lisainfo ja piletid on saadaval festivali kodulehel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles