Ewert ja draakonid teevad suvel ühele fännile festivalinädalavahetuse välja

Sweet Spot Festival
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mart Vares

Juuli lõpus, 27.-28., juulil toimuva Sweet Spot Festivali üheks peaesinejaks on Ewert and The Two Dragons. Bänd annab festivali raames selle suve ainsa kontserdi Eestis.

“Mulle teeb suurt rõõmu, et linnasüdames toimub üks uus šeff musafestival vingete esinejatega,” räägib Ewert Sundja. ”Ise ootan väga Roisin Murphy’t ning kindlasti tahan NÖEP’I kuulata. Kuna meil on peagi uus album tulemas, siis ei kannata me sügiseste plaadiesitluskontsertideni, vaid mängime juba Sweet Spotil palju uut mussi. Oleme väga põnevil, kuidas see kõik suurel laval ja suure publiku ees töötab. Muidugi ei jää esitamata ka eelmiste plaatide parimad palad,” lubab ta.

Ansambli sotsiaalmeedias on saanud alguse ka põnev loosimäng, kus oma parima mälestuse eest seoses bändiga võidab üks fänn mõnusa festivalinädalavahetuse paketi, mis sisaldab kahte VIP pääset Sweet Spot Festivalile, majutust kaheks ööks Tallinnas festivali ajal ning transporti festivalile ja tagasi. Uuri lähemalt draakonite Facebooki lehelt.

Sweet Spot Festival toimub 27.-28. juulil Tallinnas, Kultuurikatla pargis. Lisaks Ewert and The Two Dragons’ile astuvad üles sellised artistid nagu näiteks Roisin Murphy, London Grammar, Mew, Gilles Peterson, Trad.Attack!, NÖEP ja paljud teised. Esinejatenimekiri täieneb juba 21. mail ning pileteid ja lisainfot saab festivali kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles