Uut muusikat Sweet Spoti artistidelt – Roisin Murphy, Vaiko Eplik, I Wear* Experiment ja Frankie Animal

Sweet Spot Festival
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roisin Murphy
Roisin Murphy Foto: promo

Mitmed Sweet Spot Festivalil esinevad artistid on hiljuti fänne uue muusikaga rõõmustanud. Toome need palad ka teieni.

Iiri laulja ja laulukirjutaja Roisin Murphy teeb kaasa Saksa DJ ja produtsendi DJ Koze uuel albumil “knock knock”.  Pala “Illumination” on albumi teine singel ning DJ Koze kommenteeris koostööd humoorikalt: “Loo kallal töötamine koos Roisin Murphyga on isegi parem kui üldse mitte töötamine!”

Kuula lugu:

Esimese singli juunis ilmuvalt albumilt “Uus karjäär uues linnas” andis välja Vaiko Eplik. Lugu kannab pealkirja “Jänkud/Bunnies”. 

Kuula lugu:

I Wear* Experiment üllatas aga kontsertvideoga oma värskeimale loole “Dogs”. See on bändi esimene uus singel pärast 2016. aasta kevadel ilmunud täispikka albumit “Patience”. Esimesed uue loo ideed salvestati juba ligi aasta tagasi bändi uhiuues stuudios ning lõppversioonini jõuti pärast pikki katsetusi – õige emotsioon ja karakter tekkis alles viienda katsetatud variandi puhul. Kontsertvideo on filmitud eelmise aasta suvel Tallinnas kui I Wear* Experiment oli valitud Kasabiani soojendusartistiks. Video režissööriks on Henri Killõ.

Vaata videot ja kuula singlit:

Uus pala ilmus ka armastatud indie-pop-rock ansamblilt Frankie Animal. Loo pealkirjaks on “Funny” ning kaasa tegemas kuuleb ka Jüri Pootsmanni. 
Kuula lugu ja vaata videot: 

Kõiki neid artiste näeb ja kuuleb 27.-28. juulil Tallinnas, Kultuurikatla pargis toimuval Sweet Spot Festivalil. Lisainfo ja piletid on saadaval festivali kodulehel. Juba 21. mail lisandub esinejatenimekirja veel artiste!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles