Sweet Spot Festivalil näeb fotograaf Jana Solomi näitust "Igavene Mäng"

Sweet Spot Festival
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jana Solom

Jana Solom on fotograaf, kes pildistab alati läbi muusikafiltri. Tema fotonäitust “Igavene Mäng” on võimalik nautida igal Sweet Spot Festivali külastajal.

“"Igavene Mäng" on näitus, mis valmis kolme kuu jooksul tehtud fotodest USAs, inspireeritult sealsest loodusest, arhitektuurist, kohatud inimestest ja saadud kogemustest. Eesmärgiks luua uued maailmad läbi peegelduste, mõistmaks peegelduse sügavamat tähendust,” räägib fotograaf oma töödest. 

“Tööd said alguse fotost "Taeva poole teel" - poisid jooksevad mööda rannariba mere poole, moodustades liivale märgilise tähendusega numbrid 1 ja 8, mis sellel teekonnal mu saatjateks on olnud,” lisab ta.

“Suur rõõm näha, et Tallinna kesklinnas on nii vägevate artistidega värviküllane festival tulemas. Olen juba mõnda aega reisil olnud ja nii London Grammar kui Jose Gonzalez on mind sellel teekonnal saatnud, mistõttu on eriti hea meel, et see ühine teekond jätkub ka Tallinnas festivali näol. Ja miline kodumaiste bändide selektsioon!” rõõmustab Jana festivali toimumise üle. 

“Kindlasti teeb festivali eriliseks muusika sidumine kunstiga, mis on minu kui fotograafi jaoks äärmiselt oluline olnud. Kui pildistan, siis alati läbi muusikafiltri. Kui nüüd kohapeal veel vegan toitu ka pakutaks, siis võiks festivali nimetada suisa maapealseks paradiisiks,” õhkab ta.

Jana ja kõikide teiste taimse toidu austajate rõõmuks on Sweet Spot Festivalil vegan toiduvalik täiesti olemas! 

Juba kolmapäeval, 25. aprillil, kuulutab festival välja uued esinejad ning soodsama hinnaga (€69) festivalipasse saab soetada kuni 3. maini festivali kodulehelt. Seejärel tõuseb festivalipassi hind €79 peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles