Mart Normet Sweet Spot Festivalist: meie oma musa on kõige tähtsam

Sweet Spot Festival
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Normet
Mart Normet Foto: Erlend Štaub

Sel suvel, 27.-28. juulil toimub Tallinnas, Kultuurikatla pargis esmakordselt muusika- ja elustiilifestival Sweet Spot. Kümme aastat Eesti Laulu produtsendina tegutsenud Mart Normet peab festivali positiivseks uustulnukaks Eesti muusikamaailmas.

“Kuulsin festivalist esimest korda Raadio2 vahendusel, kus Koit Raudsepp luges ette festivali artiste, alustades Eesti omadest. Nii peabki! Meie oma musa on see kõige unikaalsem ja tähtsam,” rõõmustab ta.

“Festivalil astub üles väga hea komplekt suvise vibratsiooniga külalisi. Minu lemmikute pleilistist saabuvad esmakordselt Eestisse London Grammar ja Onni Boi. Mõlema muusika hingab, annab kuulajale ruumi ja tõstab. Mõnus. Lõpuks ometi esindusliku esinejaskonnaga linnafestival ka laisematele pealinlastele, kes ei viitsi suvel linnast ära minna,” lisab Normet.

Sweet Spot Festivalil esinevad unenäoliselt melanhoolne briti elektro-pop trio London Grammar, Taani alternatiiv-rokk bänd Mew, eestlaste poolt palavalt armastatud Argentiina päritolu Rootsi laulja-laulukirjutaja Jose Gonzalez ja Eesti üks ambitsioonikamaid ja viimase aja edukamaid bände Trad.Attack!.

Lisaks leiab esinejatenimekirjast populaarse Ukraina duo 5’Nizza, põnevad Soome artistid Pyhimys ja Onni Boi ning suurepärased Eesti esinejad – Vaiko Eplik, Leslie Da Bass, Miljardid, Chalice, Reket ja Mahavok. Esinejate nimekiri täieneb peagi.

Piletid festivalile on müügil festivali kodulehel www.sweetspot.ee ja Piletilevis. Festivalipassi hinnaks on €69, VIP festivalipassi hind on €129.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles